Forum upgrade issues

Use this forum to ask questions about how to use this website, or to make any general comments about how it works
User avatar
Bosterson
Posts: 1985
Joined: May 18th, 2009, 3:17 pm
Location: Portland

Forum upgrade issues

Post by Bosterson » May 17th, 2018, 11:29 am

Please note any issues you're having with the new forum software in this thread.
Will hike off trail for fun.

User avatar
Bosterson
Posts: 1985
Joined: May 18th, 2009, 3:17 pm
Location: Portland

Re: Forum upgrade issues

Post by Bosterson » May 17th, 2018, 11:32 am

Who's online settings
kepPNW wrote: Subject: Change in Forums appearance
kepPNW wrote:
April 23rd, 2018, 10:49 am
Martell wrote:
April 23rd, 2018, 7:19 am
Thanks, I’ll still be moving through issues, so please let me know what you notice.
Seems the "Who is online" thing doesn't respect user settings anymore. Small thing, but since you asked.
Embedding videos
kepPNW wrote: Unclear if you're still following the other thread, Dan, but this seems to be an ongoing issue with the forum upgrade...

Subject: Change in Forums appearance
kepPNW wrote:
May 11th, 2018, 4:13 pm
Martell wrote:
April 23rd, 2018, 7:19 am
Thanks, I’ll still be moving through issues, so please let me know what you notice.
Embedding videos from YouTube isn't working anymore. Tried with this one, in another thread, and found no joy.

https://www.youtube.com/watch?v=OyDJRWhWR94

If you Quote this message, I imagine you'll see the markup used. Ought to have worked, right?
Will hike off trail for fun.

User avatar
Martell
Posts: 2024
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm
Location: SW Portland

Re: Forum upgrade issues

Post by Martell » August 2nd, 2018, 2:17 pm

From what I can tell User Control Panel -> Board Preferences, Hide my online status does work. It's possible you are seeing yourself online though (but others wouldn't).
-Dan
Site Tech Helper

User avatar
Martell
Posts: 2024
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm
Location: SW Portland

Re: Forum upgrade issues

Post by Martell » August 2nd, 2018, 2:21 pm

I changed the generic "Video" bbcode to "Youtube" and it will work, for Youtube videos at least.

-Dan
Site Tech Helper

User avatar
Waffle Stomper
Posts: 3577
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Forum upgrade issues

Post by Waffle Stomper » August 4th, 2018, 9:03 am

Site does not remember me - daily. Seems to be related to when I click "Unread Posts"
"When we try to pick out anything by itself, we find it hitched to everything else in the Universe." - John Muir

User avatar
retired jerry
Posts: 12760
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Forum upgrade issues

Post by retired jerry » August 4th, 2018, 10:13 am

all I ever do is click unread posts and I haven't had the not remembering problem

User avatar
Waffle Stomper
Posts: 3577
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Forum upgrade issues

Post by Waffle Stomper » August 4th, 2018, 7:09 pm

retired jerry wrote:
August 4th, 2018, 10:13 am
all I ever do is click unread posts and I haven't had the not remembering problem
At least once a day, not every time.
"When we try to pick out anything by itself, we find it hitched to everything else in the Universe." - John Muir

User avatar
kepPNW
Posts: 6346
Joined: June 21st, 2012, 9:55 am
Location: Salmon Creek

Re: Forum upgrade issues

Post by kepPNW » September 11th, 2018, 5:12 pm

Are other people still getting emails when threads they've participated in get new replies?

These have stopped, entirely, for me since the forum "upgrade." :(
Karl
Back on the trail, again...

(Photos · PortlandHikers)

User avatar
Martell
Posts: 2024
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm
Location: SW Portland

Re: Forum upgrade issues

Post by Martell » September 12th, 2018, 7:46 am

Hey- thanks for putting upgrade in scare quotes, your sarcasm is highly appreciated. A good way to close off a request for someone to look into an issue for you.

I'll take a look. It's probably more of a server issue.

Edit: I see multiple deliveries in the logs to your email address over the last couple days. Maybe check your spam folder. You may want to double check your notification settings:
ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options
-Dan
Site Tech Helper

User avatar
Waffle Stomper
Posts: 3577
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Forum upgrade issues

Post by Waffle Stomper » September 12th, 2018, 6:46 pm

It seems my issues are now resolved.
"When we try to pick out anything by itself, we find it hitched to everything else in the Universe." - John Muir

Post Reply