Site not remembering me

Use this forum to ask questions about how to use this website, or to make any general comments about how it works
Webfoot
Posts: 1080
Joined: November 25th, 2015, 11:06 am
Location: Troutdale

Re: Site not remembering me

Post by Webfoot » August 3rd, 2018, 2:20 am

Martell wrote:
August 2nd, 2018, 2:23 pm
Are you using the site over http or https?
I've been using http but I am switching to https to see if it helps.

User avatar
retired jerry
Posts: 12484
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Site not remembering me

Post by retired jerry » August 3rd, 2018, 5:57 am

are you using http or https?

User avatar
drm
Posts: 4989
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm
Location: The Dalles, OR
Contact:

Re: Site not remembering me

Post by drm » August 4th, 2018, 7:13 am

Happens to me every time I post for the first time that session. Sometimes if I post a second time soon after it might not happen. But it happens without fail the first time I log in and want to post. Http for me, and it never happens for editing an existing post of mine.

User avatar
retired jerry
Posts: 12484
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Site not remembering me

Post by retired jerry » August 4th, 2018, 7:35 am

I'm using version 67.0.3396.99 of chrome

User avatar
Waffle Stomper
Posts: 3565
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Site not remembering me

Post by Waffle Stomper » August 4th, 2018, 9:00 am

I finally give up. I successfully went to the front page, clicked unread posts and I was logged out.
I'm accepting I have to always sign in.
For the techies out there, I'm using Google Chrome.
"When we try to pick out anything by itself, we find it hitched to everything else in the Universe." - John Muir

Webfoot
Posts: 1080
Joined: November 25th, 2015, 11:06 am
Location: Troutdale

Re: Site not remembering me

Post by Webfoot » August 4th, 2018, 6:17 pm

Waffle Stomper, I think switching to https helped me. "Unread posts" seem to work now without logging me out. If the success is short lived I'll let you know.

User avatar
Waffle Stomper
Posts: 3565
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Site not remembering me

Post by Waffle Stomper » August 4th, 2018, 7:05 pm

Webfoot wrote:
August 4th, 2018, 6:17 pm
Waffle Stomper, I think switching to https helped me. "Unread posts" seem to work now without logging me out. If the success is short lived I'll let you know.
How do I do that? I was thinking that is something that is done on the administrators side.
"When we try to pick out anything by itself, we find it hitched to everything else in the Universe." - John Muir

User avatar
retired jerry
Posts: 12484
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Site not remembering me

Post by retired jerry » August 4th, 2018, 7:09 pm

Insert "https://" before the regular "www.oregonhikers.org/forum/search.php?s ... nreadposts"

I've been using http and haven't had a problem so that likely won't help, but it's a good experiment that might provide useful information

User avatar
Waffle Stomper
Posts: 3565
Joined: May 28th, 2008, 10:03 pm

Re: Site not remembering me

Post by Waffle Stomper » August 4th, 2018, 7:38 pm

retired jerry wrote:
August 4th, 2018, 7:09 pm
Insert "https://" before the regular "www.oregonhikers.org/forum/search.php?s ... nreadposts"

I've been using http and haven't had a problem so that likely won't help, but it's a good experiment that might provide useful information
Will give it a try. Thanks
"When we try to pick out anything by itself, we find it hitched to everything else in the Universe." - John Muir

User avatar
bobcat
Posts: 1940
Joined: August 1st, 2011, 7:51 am
Location: SW Portland

Re: Site not remembering me

Post by bobcat » August 4th, 2018, 8:08 pm

For the record, like Jerry I am not having the same problems others have described. For the Forums, I have http addresses on a Mac, Safari or Firefox as browsers. Thanks for working on this, Dan!

Post Reply